Μια λέξη για καλό σκοπό!
Η εταιρία Somfis Professional στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στήριξε το έργο της ΛΑΜΨΗΣ πραγματοποιώντας τη δράση «Μια λέξη για καλό σκοπό».
“Η ΛΑΜΨΗ” Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται με στόχο την άριστη ιατρική και παιδιατρική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα, την δημιουργία, οργάνωση στελέχωση και εξοπλισμό εξειδικευμένων Ογκολογικών – Αιματολογικών, Ακτινοδιαγνωστικών μονάδων, την ηθική, κοινωνική και οικονομική συμπαράσταση για την θεραπεία, αγωγή, εκπαίδευση, κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών, την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας , πληροφόρησης και άλλης μορφής συμπαράστασης στις οικογένειες των πασχόντων παιδιών, την συνεργασία με κάθε αρμόδια αρχή για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας για τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, την άρση στερεοτύπων και προκαταλήψεων.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της Somfis κατά τη διάρκεια της έκθεσης Beauty Greece 21-23 Απριλίου στο MEC Παιανίας και κατά τη διάρκεια της έκθεσης Beauty Macedonia 12-14 Μαΐου στη TIF HELEXPO.
Η ανταπόκριση των επισκεπτών – φίλων ήταν κάτι παραπάνω από θετική και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας.
Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώσαμε ότι ευτυχώς – ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους για όλους μας καιρούς – η ευαισθησία και η αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν έχει εκλείψει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την στήριξη, ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στη «ΛΑΜΨΗ» για την άψογη συνεργασία και το τεράστιο έργο τους, και μία πολύ μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους μικρούς ήρωες που καθημερινά δίνουν τον πιο δύσκολο αγώνα για το πολυτιμότερο αγαθό!!!
Ας ενώσουμε τις προσευχές και τις δυνάμεις μας… ας αγκαλιάσουμε όλους αυτούς που αγωνίζονται… ώστε να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.