Ήταν Φθινόπωρο του 2014 όταν στην πόλη της Δράμας, στον Πολυχώρο Ομορφιάς της Σοφίας, κάνουν την εμφάνισή τους μικρά άσπρα μπουκαλάκια Somfis γεμάτα χρώμα και όνειρα.

Πίσω από το brand Somfis κρύβεται το όνομα της Σοφίας, η οποία από το 2004 αφού ολοκλήρωσε της σπουδές της, ανέπτυξε τεχνική και εμπειρία ως nail artist,  δουλεύοντας με όλα σχεδόν τα προϊόντα της αγοράς. Προσπαθούσε να βρει τη σειρά προϊόντων που μπορεί να υποστηρίξει ολοκληρωμένα έναν επαγγελματία αλλά πάντα κάτι έλειπε…

Ήταν αυτό το πάθος για την τελειοποίηση της δουλείας της, που την οδήγησε μετά από εκτενή έρευνα, να αναπτύξει την νέα ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης νυχιών Somfis. Τα ημιμόνιμα Somfis gel polish έχουν καταφέρει να κερδίζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερους nail artists, οι οποίοι μπορούν πλέον και έχουν άμεση προσωπική επαφή με τον δημιουργό της σειράς.

Η Σοφία καθημερινά αφιερώνει τον περισσότερό της χρόνο μιλώντας με nail artists από όλη την Ελλάδα, αποκαλύπτοντας τις ειδικές τεχνικές με τις οποίες τα προϊόντα Somfis μπορούν και δημιουργήσουν “έργα τέχνης”που διαρκούν στον χρόνο.

Δεν σταματά να τους ενθαρρύνει να ξεπερνούν τα όριά τους εξερευνώντας νέα επίπεδα δημιουργικότητας και καλλιτεχνίας.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους δημιουργίας του Somfis Nails Academy, προσφέροντας εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης Master Nail Artist.

Οι nail artists πλέον ανήκουν σε μια οικογένεια, την SOMFIS GIRLS, η οποία απαριθμεί ήδη 1786 μέλη από όλη την Ελλάδα. Μέσα σε αυτήν την οικογένεια αισθάνονται σίγουρες ότι έχουν δίπλα τους την πιο δυναμική υποστήριξη με τα πιο βελτιστοποιημένα προϊόντα της αγοράς. Έχουν όλα όσα χρειάζονται για να γίνουν επαγγελματίες nail artists.

Το DNA σε κάνει συγγενή…

η αφοσίωση σε κάνει οικογένεια!

ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ