Προφίλ

Η εταιρεία – Οι στόχοι – Το όραμα
Η δημιουργία της εταιρείας Somfis βασίστηκε στην ιδέα μιας πρωτοποριακής επιχειρηματικής δραστηριότητας που θα αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που ανοίγονται στον τομέα της περιποίησης νυχιών.

Η εταιρεία εστιάζεται στην παραγωγή, πώληση και διανομή προϊόντων για τα νύχια, με σκοπό να καλύψει την ανάγκη του κάθε επαγγελματία για μια υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.
Τα προϊόντα Somfis είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και μακροχρόνιας εμπειρίας στο χώρο της περιποίησης των νυχιών.
Σήμερα η εταιρεία μας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τη σύντομη παρουσία της στο χώρο, έχει καταφέρει να επιτύχει την απαιτούμενη αναγνώριση και έχει κτίσει εξαιρετικές επαγγελματικές σχέσεις με τεχνίτες νυχιών σε όλη την Ελλάδα.

Κοιτάζοντας το μέλλον, η Somfis στοχεύει στη συνέχιση της δυναμικής της ανάπτυξης και στην εδραίωσή της στο χώρο , σε όρους υψηλής τεχνογνωσίας, καινοτομίας και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.

Στοχεύουμε πάντα ψηλά και απαιτούμε το καλύτερο, καταρχήν από εμάς τους ίδιους.
Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή άριστων υπηρεσιών ώστε να εξασφαλίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ικανοποιημένους πελάτες.

Οι αξίες μας

  • Ακεραιότητα: Η επαγγελματική ηθική, η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, η διαφάνεια είναι για εμάς αξίες εξίσου σημαντικές με την επιτυχία. Στο τέλος κάθε ημέρας, θέλουμε να είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε αλλά και για τον τρόπο που τους πετύχαμε.
  • Καινοτομία: Πιστεύουμε πως μόνο εάν σκεφτόμαστε έξω και πέρα από τα καθιερωμένα, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Πριν από κάθε μας επαγγελματικό βήμα, σκεφτόμαστε νέους καινοτόμους τρόπους που μπορούμε να ανακαλύψουμε ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και εξυπηρέτηση.
  • Σεβασμός: Για εμάς κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Αυτό σημαίνει ότι κατανοούμε τις ανάγκες του και τις προσδοκίες του, με κύριο γνώμονα τον σεβασμό στην προσωπικότητα του.